Diensten

Riool verstopt of last van stank?

Loodgietersbedrijf van de Sande BV & Rioolservice Zuidplas lost het op!

Rioolinspectie

Heeft u last van stankoverlast of een steeds terugkerende verstopping in het riool? Loodgietersbedrijf van de Sande BV & Rioolservice Zuidplas weet raad!
Door het inspecteren van het riool kunnen wij de oorzaak van de problemen achterhalen en zo nodig actie ondernemen.
Veel gebruikte technieken bij rioolinspectie zijn camera's en rook.

Rioolinspectie met camera's

Met behulp van camera's bekijken wij het riool van binnenuit en sporen zo lekken, verkeerde aansluitingen en verstoppingen op. Na afloop van de inspectie bekijken wij de opgenomen beelden en foto's en stellen de benodigde oplossing vast.

Rioolinspectie met rook

Met behulp van rook zoeken wij de lekkages en veroorzakers van stankoverlast op. Het grote voordeel van deze inspectie is dat er geen muren, vloeren of rioleringen open gebroken hoeven worden.

Rioolreiniging

Rioolreiniging is één van de specialiteiten van Loodgietersbedrijf van de Sande BV & Rioolservice Zuidplas. Verstoppingen, stankoverlast en lekkages worden door onze vakkundige loodgieters met behulp van de nieuwste technieken opgelost en gerepareerd. Zo nemen we uw zorgen en problemen weg!
Wij doen zowel preventieve rioolreiniging als rioolreiniging na een rioolinspectie.

Preventieve rioolreiniging

Preventieve rioolreiniging is de beste manier om problemen te voorkomen. Door preventief uw riool te laten reinigen gaat u ongemakken en hoge kosten tegen en uw riolering blijft langer goed.

Rioolreiniging na rioolinspectie

Na het inspecteren van het riool kunnen er verstoppingen worden gevonden. Als wij een verstopping vinden onderzoeken wij deze en zorgen wij voor de juiste oplossing voor het probleem. Is uw riool niet verstopt, maar wel vervuild, dan voorkomt u toekomstige problemen en hogere kosten door het riool te laten reinigen.